...
Burken som klarar alla typer av lock

Emballator Metal Group, med huvudsäte i Ulricehamn, har utvecklat en ny typ av metallburk till industrifärger och kemikalier. I den nya burkserien, som fått namnet Duraline, har burkarna en konstruktion som möjliggör användning av samtliga av företagets olika typer av lock på en och samma burk.
”Vår förhoppning är att detta är en välkommen innovation, som underlättar hantering, minskar lagerhållning och ökar flexibiliteten. Målsättningen är att våra kunder ges möjlighet att erbjuda sina kunder rätt emballage till rätt kravställning”, säger Emballators marknadschef Henric Wiklund.


Till burkarna i Duraline-serien kan nabblock, spännbandslock och trycklock samt även Emballators egenutvecklade och populära hybridlock, EasyOpen, användas. Om UN-godkännande krävs finns detta också att tillgå i flertalet varianter, där endast locken varieras för att uppfylla olika kravnivåer.

Duraline-burkarna finns i storlekar från 2,5 liter till 25 liter och med diametrarna 180 respektive 250 millimeter.

Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar metallförpackningar för färg- och kemiindustrin i norra Europa. Bolagets enheter finns i Ulricehamn, Bradford, Nybro, Köpenhamn och Helsingfors. Emballator Metal Group har cirka 300 anställda och omsätter omkring 650 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herencokoncernen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kemteknisk Marknad Metall Metall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK