...
Smurfit Kappa köper brittisk konverterare

Smurfit Kappa skriver i ett pressmeddelande att man ingått avtal om att köpa den brittiska förpackningskonverteraren CRP Print and Packaging Holdings Ltd med säte i Corby. Affären görs av Smurfit Kappas brittiska dotterbolag Smurfit Kappa UK Ltd.
”Vi har haft 20 år av betydande framgångar under privat ägande och speciellt under de senaste fem åren vuxit kraftigt. Nu är rätt tid att strategiskt anpassa vår verksamhet för att möta framtida marknadskrav och Smurfit Kappa var det självklara valet för oss med dess omfattande produktutbud och stora geografiska spridning” ,säger CRP:s VD Eddie Fellows (bilden).


CRP Print and Packaging är specialiserade på litolaminerade förpackningar, högkvalitativ prepress och avancerade försäljningsdisplayer. Man har även förpackningar och produkter för packning och förvaring av tungt gods i sortimentet. Företaget sysselsätter för närvarande cirka 220 personer.

”Jag är mycket nöjd med förvärvet av CRP Print and Packaging. De har byggt upp en utmärkt verksamhet med ett antal produktgrupper, som såväl ökar vårt befintliga utbud som ger oss nya spännande produkter att erbjuda våra kunder. Förvärvet är ett led i våra ständiga strävan att ytterligare utveckla framtidens förpackningar genom kreativa produktlösningar”, säger Clive Bowers (undre bilden), VD för Smurfit Kappa UK.

Inga uppgifter om förvärvets ekonomiska villkor har offentliggjorts.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK