...
FrontPac satsar ytterligare med ny säljare och ny stans

Skånska förpackningstillverkaren FrontPac AB, belägen i Arlöv utanför Malmö, har investerat i en ny stansmaskin, som gör det möjligt att stansa i storlekar upp till 1.600 x 1.100 millimeter. Stansen är en automatstans av märket Bobst 1600 ER och enligt ett pressmeddelande är FrontPac ensamma i Europa om denna typ av maskin.
Företaget har också satsat på personalsidan genom att anställa en ny säljare med östra Götaland samt Svealand och Norrland som arbetsområde. Hon heter Frida Sanjiva (bilden) och har en solid säljbakgrund med tryckerierfarenhet.


FrontPac skriver i sin pressrelease att man under en tid har sökt efter att utvidga sin säljkår med den rätta personligheten, som samtidigt inte är alltför inarbetad i förpackningsbranschen, eftersom man tror att branschen har mycket att vinna på lite nya ögon och idéer. I Frida Sanjiva har man funnit den personen: även om hon har solid tryckerierfarenhet så kommer hon i huvudsak från andra branscher, vilket man hoppas ska göra att hon bidrar med nytänk och dynamik.

FrontPac har också en längre tid letat efter en större stansmaskin, för att komplettera de investeringar i ny tryckpress och automatiserad CTP-anläggning som man gjort sedan år 2009. Nu har man funnit den maskinen i en Bobst 1600 ER, som man skrivit kontrakt på och som ska installeras under våren 2014.

Den nya stansen kommer inte bara att ge kunderna möjligheter att tillverka större förpackningar och displayer, utan den tillåter också snabbare produktionstakter för mindre förpackningar. Stansen är även utrustad med senaste teknik för snabba inställningar, automatiskt pallbyte samt separation och fullrens.

Förutom ny stans och ny säljare har FrontPac dessutom också fräschat upp sin grafiska profil för att understryka all positiv utveckling som sker på företaget. Den grafiska stilen beskrivs som ”lite renare och mer dynamisk än förut”. Företagets logotyp har blivit något förenklad, men behåller sin färg och stil i stort.
För att återspegla den nya profilen kommer man inom en snar framtid även att byta ut sin hemsida, som funnits sedan år 2005.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaskiner Maskin och Utrustning Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK