...
Ishidas nya multiheadvågsserie belönad med en Oscar Macfrut

Våg- och produkthanteringsspecialisten Ishidas senaste tillskott i multiheadvågssortimentet , RV-serien, har fått den prestigefyllda innovationsutmärkelse Oscar Macfrut Award vid den ledande italienska frukt- och grönsaksmässan Macfrut.
Oscar Macfrut Awards infördes 2010 för att uppmärksamma process-och produktinnovationer i branschen och de deltagande bidragen bedöms av en expertpanel av myndigheter inom livsmedelssektorn.


Vid årets Macfrut, som ägde rum i Cesena i slutet av september, belönades Ishidas RV-serie för sina många framsteg inom en redan etablerad teknik. De nya vågarna har bland annat ökad hanteringshastighet i kombination med en hög noggrannhet med nästan obefintligt svinn.

RV-vågarna, som vi presenterade i en nyhetsartikel tidigare i år (läs här), har vidare förbättrat användargränssnitt med en ultrasnabb pekskärm och kan fjärrstyras trådlöst via androider och smartphones. I vågarnas säkerhetsfunktioner ingår verifiering med hjälp av fingeravtryck.

"Vi är glada att RV -serien har fått ett oberoende erkännande för sin innovativa teknik. När vi lanserade de nya modellerna tidigare i år, sade vi att det bästa hade blivit ännu bättre och att få en Oscar Macfrut är ett b evis på detta”, säger Marcello Del Villano , Ishidas försäljningschef för södra Europa .

Ishidas produkter marknadsförs, säljs och servas i Sverige av Multivac AB, som ingår i schweiziska storkoncernen Multivac Export AG. Multivac AB:s huvudkontor ligger i Lund och man har även en filial i Stockholm.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Doserings- och fyllningsutrustningar Marknad Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK