...
Förväntningarna byggs upp inför den åttonde bioplastkonferensen

Den 10 och 11 december i år samlas europeiska bioplasttillverkare och –användare till den åttonde European Bioplastics Conference i regi av bioplastorganisationen European Bioplastics.
Platsen blir InterContinental Hotel i Berlin, Tyskland, och enligt arrangören kommer cirka 40 föredragshållare och mer än 30 utställare att finnas på plats för att ge de förväntansfulla besökarna en fullödig information om de senaste utvecklingarna, nyheterna och tekniska framstegen inom den allt mer ökande bioplastmarknaden.


Föredragshållarna representerar ett brett utbud av tillverkare, användare, organisationer och officiella representanter. Bland annat kommer EU-kommissionärerna Janez Potocnik och Maire Geoghegan-Quinn att medverka och Institute for Bioplastics and Biocomposites kommer att presentera färsk statistik om den växande bioplastmarknaden. Föredragshållarna och talarna kommer inte bara från Europa – det kommer även att finnas representanter från företag och organisationer i Asien och Nordamerika.

Bland de företag och organisationer som kommer att via montrar och utställningsmaterial presentera sina verksamheter vid konferensen kan nämnas Arkema, BASF, Clariant, Corbion Purac, DuPont, EU-kommissionen, Fraunhofer IVV, Kimberly-Clark, NatureWorks, Thai Bioplastics Industry Association, m. fl., m. fl.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK