...
Rottneros flyttar huvudkontoret från Stockholm till Hälsingland
Rottneroskoncernens huvudkontor i Stockholm flyttas nu omedelbart hit till Vallviks bruk i Hälsingland.

Rottneroskoncernen skriver i ett pressmeddelande att man med omedelbar verkan flyttar sitt huvudkontor från World Trade Center i Stockholm till Vallviks Bruk, som är ett av koncernens två massabruk.
”I vår senaste delårsrapport informerade vi om att koncernen under hösten påbörjat ett förändringsarbete. Att koncernledningen kommer närmare verksamheten ser jag som ett viktigt led i förändringsprocessen, varför beslutet att flytta huvudkontoret till Vallviks Bruk känns högst naturligt”, förklarar Rottneros koncernchef Carl-Johan Jonsson.


Enligt pressmeddelandet inleds flytten från Stockholm omedelbart. Av meddelandet framgår inte hur många anställda som berörs eller hur dessa påverkas av flytten.

Vallvik ligger i Hälsingland, cirka två mil söder om Söderhamn, vid Ljusnans utlopp i Ljusnefjärden. Koncernens andra bruk ligger i Rottneros i norra Värmland.

För årets tredje kvartal, som också var det första under den nya VD:n och koncernchefen Carl-Johan Jonssons ledning, redovisade Rottneros en förlust efter finansnetto på 91 miljoner kronor (läs här).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-11-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK