...
I mars är det dags för Pacsem 2014
Pacsem 2014 hålls i moderna konferensanläggningen Karlstad Congress Culture Centre vid Klarälvens strand.
Kristoffer Appelqvist blir moderator för Pacsem 2014. (Foto: Carl Dahlstedt)

I mitten av mars 2014 är det återigen dags för Pacsem – den populära och välbesökta förpackningskonferensen i Karlstad, arrangerad av The Packaging Arena.
Pacsem är en samlingsplats för hela förpackningsbranschen – allt från detaljhandel, varumärkesägare och materialproducenter till maskintillverkare, designbyråer, den grafiska industrin och forskning – och många namnkunniga förpackningsexperter och stora företag har medverkat genom åren. Microsoft, Unilever, Tetra Pak, Coca-Cola, Absolut Company, BillerudKorsnäs och ICA är bara några exempel på sådana deltagare.
Tidpunkten för 2014 års Pacsem blir den 12 – 13 mars och platsen blir, liksom i år, Karlstad Congress Culture Centre, vackert beläget vid Klarälvens strand.


Arrangören The Packaging Arena håller som bäst på att ”sy ihop” programmet och listan med föredragshållare till konferensen i mars. Vi återkommer med detaljer, när talarlistan och programmet börjar klarna. Klart är dock redan nu att moderator vid Pacsem 2014 återigen blir komikern och samhällsdebattören Kristoffer Appelqvist. Han var en populär moderator vid årets Pacsem och har nu återigen fått förtroendet att leda konferensen.

Kristoffer Appelqvist utsågs till Årets komiker 2012 och han har ett brinnande intresse för såväl förpackningsbranschen som för människor och samhället i stort.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-11-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK