...
Han blir ny VD för Handheld Europe

Handheld Europe AB, som är dotterbolag till svenska handdatorkoncernen Handhel Group, har utsett Carsten Billeschou (bilden) till ny verkställande direktör.
Carsten Billeschou har värdefull erfarenhet av ledande positioner i ett flertal europeiska tillverkningsföretag och kommer att ingå i Handhelds koncernledning. Han kommer att ansvara för Handhelds verksamhet inom regionen EMEA (Europa, Mellanöstern, Afrika).


Carsten Billeschou har innehaft ledande befattningar på ett flertal internationella industriella företag, bl. a Promens, Binar och KMT och han har även arbetat på FN (UNDP), SAAB Automobile, Business Sweden och sitt egna managementkonsultföretag.

” Vi är glada över att Carsten har valt att börja hos oss och vi ser att det ytterligare kommer att stärka vår ledningsgrupp. Carsten passar perfekt för sitt uppdrag med sin erfarenhet av internationella organisationer och exportföretag”, säger Jerker Hellström, koncernchef, Handheld Group.

Carsten Billeschou har redan börjat arbeta på Handheld och tar upp VD-positionen den 1 januari 2014. Han kommer att vara stationerad vid Handhelds huvudkontor i Lidköping.

”Det är ett nöje och ett privilegium att börja på Handheld. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta stärka Handhelds position och marknadsandelar inom region EMEA. Konkurrensen är stenhård men jag känner tillförsikt över att vi kommer att lyckas i vår strävan efter fortsatt global tillväxt”, säger Carsten Billeschou.

Handheld Group är en svensk tillverkare och global leverantör av stryktåliga datorer. Tillsammans med partners levererar man kompletta mobilitetslösningar till branscher såsom skog, bygg, underhåll, militär, transport och logistik. Handheld-koncernen har egna dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Australien samt USA.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-11-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK