...
Lutande topp belönades med World Star
Den sluttande toppen ger Tetra Brik Aseptic 1000 Edge ett eget distinkt utseende.

I den globala förpackningstävlingen World Star, arrangerad av WPO (World Packaging Organisation), har Tetra Pak erhållit en World Star för sitt förpackningskoncept Tetra Brik Aseptic 1000 Edge.
Den prisade förpackningen är en vidareutveckling av vätskekartongförpackningen Tetra Brik Aseptic (läs här) och den är avsedd för aseptisk packning av mejeri- och fruktdrycker med lång hållbarhet. Förpackningen kännetecknas främst av en distinkt lutande panel i toppen och en lättöppnad förslutning i form av en 30 millimeters LightCap™ skruvkork i plast.


Tetra Brik Aseptic 1000 Edge lanserades år 2011 och används  i dag av mer än 50 mejeri- och juiceleverantörer i över 25 länder världen över.

”Som de flesta av våra produktutvecklingar bygger Tetra Brik Aseptic Edge på vår förståelse för konsumenternas behov och vår insikt i livsmedels- och dryckesindustrin”, säger Tetra Paks marknads- och produktchef Charles Brand.

World Star-utmärkelsen för Tetra Brik Aseptic 1000 Edge tilldelades Tetra Pak Italy, eftersom det är där som förpackningslösningen utvecklades.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-12-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Kartong Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK