...
Gefle Kartong utökar sin försäljningsavdelning

Familjeägda kartong- och wellpappföretaget Gefle Kartong & Display har utökat sin försäljningsavdelning med en nyanställning vid bolagets kontor i Nyköping.
Det är Mikael Classon (bilden) som från den 1 november anslutit sig till Gefle Kartongs säljavdelning. Han kommer närmast från Tupac AB i Norrköping, där han arbetat som säljare med inriktning på butiksexponering med displaymaterial. Dessförinnan arbetade han i flera år i SCA Packaging och sin första kontakt med förpackningar fick han 1990, då han började arbeta som emballagetekniker vid SAAB reservdelar i Nyköping.


I sin nya tjänst kommer Mikael Classon att ansvara för försäljning mot Gefle Kartongs kunder i Mellan- och Sydsverige.

Gefle Kartong & Display levererar förpackningslösningar i solidkartong och wellpapp, såväl i form av rena förpackningar som displaylösningar. I somras köpte man konkursdrabbade företaget Scott Packaging System AB och fortsätter deras tillverkning i Karlstad av förpackningar i solidkartong och wellpapp.

”I samband med den positiva utvecklingen av Gefle Kartong & Display i Karlstad är det nu ett naturligt steg för oss att utöka vår säljavdelning. Gefle Kartong har alltid arbetat i en nära relation till sina kunder och med tanke på Mikaels gedigna bakgrund från förpackningsbranschen så kan vi nu ge våra nya och gamla kunder en utökad service och support”, säger VD Linda Folcke.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-12-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK