...
USA-Holland-fusion skapar globalt förpackningsbolag med 2.000 anställda

USA-baserade Scholle Corporation och holländska IPN (Innovative Packaging Network) meddelar att man ska slå samman de båda företagen och på så sätt bilda ett nytt globalt förpackningsföretag med drygt 2.000 anställda och produktionsenheter i Nordamerika, Europa, Australien, Latinamerika, Kina och Indien.
Det nya bolaget kommer att ha ett brett utbud av flexibla och kompletta förpackningslösningar, inte minst inom bag-in-box-området.


Scholle Corporation, med huvudkontor i Irvine, Kalifornien, är genom sin förpackningsgrupp Scholle Packaging känd som en av de största och mest mångsidiga leverantörerna av bag-in-box-lösningar på den globala marknaden. Scholle Packaging är, med sitt fokus på aseptiska förpackningslösningar och fyllningsutrustningar samt innovativa dispensersystem ledande inom bag-in-box för såväl drycker och livsmedel som för icke-livsmedel.

IPN, som har sitt säte i Tilburg, Holland, utvecklar och tillverkar komponenter till flexibla förpackningar, bland annat förslutningar, pumpar, hällpipar, etc. till ståpåsar och bag-in-box-lösningar. IPN har också utvecklat och lanserat ett framgångsrikt koncept av förpackningar till ersättningsprodukter för modersmjölk.

”IPN:s strävan att bli en världsledande leverantör av förpackningskomponenter med hög kvalitet och säker renrumstillverkning gör företaget till ett utmärkt komplement till Scholle. Vi är förtjusta över de synergier som den här fusionen innebär för den flexibla förpackningsmarknaden”, säger Scholle Corporations ordförande Rob Scholle.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-12-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Köp/Försäljning/Samgående Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK