...
Internationella utmärkelser till annorlunda svensk påsklämma
Med påsklämman ”Twixit! Seal & Pour” försluter man en plast- eller flexible påse på traditionellt sätt. Den lockförsedda behållaren på klämman gör det sedan möjligt att portionera ut innehållet utan att öppna klämman!

En annorlunda och innovativ svensk påsklämma i plast har rönt internationell uppmärksamhet och prisas nu i flera designtävlingar.
Twixit! Seal & Pour”, som är namnet på produkten, är inte bara en traditionell påsklämma, med vilken man kan försluta flexibla påsar, etc., utan den har dessutom en inbyggd lockförsedd hällfunktion, som gör att man kan portionera ut innehållet i påsen utan att öppna klämman!


Påsklämman är designad av Split Vision Design och produceras och marknadsförs av Lindén International AB, som är specialiserade på produkter för kök och hushåll.

Twixit! Seal & Pour tilldelades i oktober i fjol ett särskilt omnämnande som en av fyra bland 172 speciellt utvalda produkter i "HOST Smart Label 2013", under mässan Host 2013 i Milano. Och på mässan Ambiente i Frankfurt, som inleds den 7 februari i år, har påsklämman utsetts som en av 30 vinnare i tävlingen "Design Plus".

Den annorlunda påsklämman har även utsetts som en av tre finalister i Plastforums tävling "Plastovationer Awards 2013" och i mars i år kommer klämman att vara en av finalisterna i Chicago i "Housewares Design Awards", som arrangeras av International Housewares Association (IHA).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-01-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK