...
Webbshop för Kongsberg-användare

Belgiska prepress- och förpackningsföretaget Esko har öppnat en webbshop, som är inriktad på användare av företagets välkända skärbord under varumärket Kongsberg samt för de som behöver förbrukningsprodukter till Eskos digitala flexoklichémaskiner.
”Kom och shoppa hos oss! Vårt intelligenta online-skyltfönster gör det enkelt att hitta rätt produkter till ditt Kongsberg-bord eller din CDI-maskin”, säger Eskos försäljningschef Christian Korte.


Esko Store, som är namnet på den nya webbshopen är öppen för alla presumtiva och existerande Esko-kunder världen över. Sajten finns dock än så länge endast på engelska.

”Webbshopen är speciellt användbar för användare av våra Kongsberg skärbord. Det är enkelt att hitta de exakt rätta bitsen och skärbladen för olika typer av arbeten genom att knappa in specifikationer för material, kvalitet, etc. och för varje produkt visas vilka Kongsberg-bord de passar till och vilka monteringsverktyg, etc. som behövs. Användare av webbshopen kan också skapa ett eget konto, där de kan se vilket eller vilka Kongsberg-bord de använder och vilka tillbehör som passar till vilket bord”, förklarar Kenny Van Bogaert, Eskos affärsutvecklingschef för näthandel.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK