...
Industrins tungviktare satsar på M.A.X.

Den nya svenska industrimässan Manufacturing & Automation Expo – M.A.X. hade premiär för två år sedan på Stockholmsmässan. Mässan blev en framgång och nästa mässa planerades till hösten 2014. Men under planeringsarbetet framkom önskemål att mässan i stället skulle arrangeras på våren 2014, vilket också beslutades.
Och nu är allt klart för den andra M.A.X.-mässan. Den 18 mars slås portarna upp för fyra dagar med utställning, konferenser och workshops.
”Att M.A.X nu blir en vårmässa är efterlängtat. Flytten till mars gör att vi inte krockar med andra stora evenemang inom branschen, vilket också gjort att vi fått med flera nya och viktiga utställare”, säger Björn Lindforss (bilden), projektchef för M.A.X.


M.A.X. vänder sig till branschfolk som är verksamma inom eller har intresse av teknik, lösningar och affärer inom produktion och automation. Mässan arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med branschorganisationerna SVMF (Sveriges Verktygs Maskiners Förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden).

På mässan visas allt för effektiv produktion såsom verktygsmaskiner, verktyg, test- & mätsystem, produktutveckling, industriell IT, montering, automationslösningar mm.

Bland tungviktare som kommer att ställa ut på årets M.A.X. kan nämnas ABB, Sandvik och Seco Tools. Företagen lovar att visa upp flera intressanta nyheter och ABB kommer bland annat att visa en ny robotserie, prata kompetensutveckling och presentera nya gränssnitt mellan människa och maskin.

M.A.X. pågår 18 – 21 mars 2014 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mer info på mässan hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-02-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK