Datum och plats nu klara för årets Top Packaging Summit by Packbridge
Sundspärlan i Helsingborg är platsen för årets Top Packaging Summit by Packbridge.

Den 22 och 23 oktober i år arrangeras Europas största förpackningskonferens, Top Packaging Summit by Packbridge I Helsingborg.

Top Packaging Summit by Packbridge kommer detta år att fokusera på innovation, förpackningen i rollen som ett marknadsföringsverktyg, förpackningens möjligheter att begränsa livsmedelsspill samt teknologi och förpackningar.
Top Packaging Summit by Packbridge arrangerades första gången i Malmö och har därefter två år i rad varit i Lund. Årets arrangemang äger rum i Helsingborg, närmare bestämt på Sundspärlan, som har utsökta möjligheter att arrangera konferenser av denna storlek. Runt 300 personer från hela världen förväntas finnas på plats. Förra året deltog 24 nationaliteter. Utställningsdelen väntas locka närmare 50 företag.
Familjen Helsingborg, där 11 medlemskommuner ingår, är sedan ett par år medlem i Packbridge och under dessa år har ett antal frukostmöten och workshops arrangerats i staden. Nu är det alltså också dags för Top Packaging Summit by Packbridge som rankas som den kanske största förpackningskonferensen i Europa.
”Vi i Familjen Helsingborg insåg tidigt det värde som Packbridge ger industrin och vi har genom medlemskapet själva fått en värdefull insikt i en för samhället viktig industri. Att Helsingborg nu står värd för Top Packaging Summit by Packbridge är vi mycket nöjda med”, kommenterar Jan Magnusson som är näringslivsutvecklare inom logistik.
Förpackningsindustrin sysselsätter drygt 19 000 personer i Sverige och omsätter 70 miljarder. Globalt ligger omsättningen på en bra bit 500 miljarder US dollar vilket gör den till en av de största industrierna i världen.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2014-02-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK