...
Weidenhammer köper inte A&R Carton och Flextrus

I november förra året meddelade Weidenhammer Packaging Group och AR Packaging Group att det tyska bolaget skulle köpa A&R Carton och Flextrus. Det har gått rykten om att det inte var självklart att det skulle bli så och nu bekräftas det av Weidenhammer.

Enligt pressmeddelandet från Weidenhammer har AR Packaging Group meddelat att man på grund av att man inte lyckats sälja sin tobaksförpackningsverksamhet så har man beslutat sig för att inte heller sälja Specialties Packaging och Food Packaging. Det innebär att A&R Carton och Flextrus i Lund inte blir en del av Weidenhammer.
”Vi är ledsna över att AR Packaging Group har avslutat förhandlingarna med oss och att affären inte kunnat avslutas som planerat”, kommenterar Ralf Weidenhammer, vd för WPG.
”Det här kommer dock inte att ha någon effekt på utvecklingen av vår verksamhet totalt sett som en företagsgrupp. Vi har under de senaste åren vuxit med våra produkter, kompositburkar av plastförpackningar med IML-teknik och det räknar vi att göra även framöver”.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2014-02-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK