...
Handdator för streckkodsläsning i dålig väderlek och tuffa miljöer

Svenska handdatorkoncernen Handheld har lanserat en ny stryktålig handdator, som sägs vara idealisk för effektiv och pålitlig datainsamling i tuffa miljöer och under dåliga väderförhållanden.
Namnet på den nya datorn är Nautiz X4 och den betecknas som en kompakt handdator, som utvecklats och designats för fältarbete i branscher som lagerhållning, logistik, transport, vatten & energi, säkerhet, m.fl.


Enligt tillverkaren är Nautiz X4 ett ergonomiskt utformat arbetsredskap och en av de tunnaste och lättaste stryktåliga handdatorerna på marknaden. Storleken är bara 156 x 74 x 25,5 millimeter och vikten enbart 330 gram. Den har en pekskärm med hög ljusstyrka, som är fullt läsbar även i direkt solljus.
Handdatorn levereras med antingen en laserkodsläsare för endimensionella streckkoder eller en bildsensor för supersnabb och exakt skanning och streckkodsläsning av tvådimensionella koder. Nautiz X4 har även en 5 megapixel kamera med autofokus och LED-blixt.

Nautiz X4 är IP65-klassad, vilket betyder att den är helt dammtät och väldigt vattentålig - datorn kan användas i dammiga och smutsiga miljöer och i kraftigt regn och kan enkelt sköljas av om den blir smutsig. Den uppfyller också tuffa MIL-STD-810G militära teststandarder för stryktålighet och resistens mot luftfuktighet, stötar, vibrationer, fall, salt och extrema temperaturer.

”Vi har utvecklat Nautiz X4 för mobil datainsamling i såväl lagerlokaler som utomhus, i alla väder och under långa arbetstider. När det är kallt, regnigt eller snöigt behövs ett verktyg ute på fältet som kan hantera svåra väderförhållanden men också är ergonomiskt och användarvänligt”, säger Jerker Hellström, koncernchef för Handheld Group.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-02-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK