...
DHL upprepar succén och arrangerar förpackningsjakt i Vasaloppsspåret!
Flera tusen sådan här små ”minipaket” finns gömda i Vasaloppsområdet mellan Sälen och Mora.

Under årets Vasaloppsvecka kommer paket- och distributionsföretaget DHL Freight att upprepa sin succé och för andra året i rad att arrangera en ”paketjakt”, där det gäller att hitta speciella minipaket, som finns gömda i snön mellan Sälen och Mora!
De gul-röda förpackningarna är försedda med en nyckelring och på undersidan av varje paket finns ett speciellt trackingnummer, som ska användas av upphittaren för registrering och eventuell vinstchans.


DHL Freight skriver i ett pressmeddelande att i anslutning till de åtta olika skidlopp, som arrangeras under Vasaloppsveckan, kommer man att gömma flera tusen minipaket i Vasaloppsområdet mellan Sälen och Mora.
Den, som lyckas hitta ett paket, kan gå in på hemsidan www.servicepoint.se och registrera numret på det upphittade paketet, tillsammans med sina kontaktuppgifter eller registrera paketet på plats i DHL Freights speciella monter på mässområdet i Mora. Upphittade paket måste registreras senast den 2 mars 2014.

Av alla registrerade paket kommer 18 vinnare att dras och upphittarna belönas med fina vinster. Första pris är ett presentkort på en upplevelse och resterande vinnare får priser från Vasaloppssponsorer som Volkswagen, Stadium, Thule, Timberland, Best Western, Preem, Swix och Craft.

DHL Freight har sedan 2011 varit officiell logistikpartner till Vasaloppet och sköter transporterna under Vasaloppets vintervecka mellan den 22 februari till den 2 mars. Uppdraget omfattar bland annat transporter av upp emot 3.000 par skidor från den officiella vallaservicen och ut till starten samt transport av samtliga 65.000 åkares väskor med personliga tillhörigheter från start till mål!

”Vi är väldigt stolta över att vara den som sköter leveranserna bakom världens största skidtävling och det är självklart extra kul, när vi tillsammans med övriga partners till Vasaloppet kan hitta gemensamma samarbeten. I detta fall har exempelvis flera av Vasaloppets partners bidragit med fina priser till vår paketjakt”, säger Emmelie Johansson, marknadschef på DHL Freight.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-02-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK