...
Avisera erbjuder efterlängtad lagertjänst
Avisera har levererat bärkassar, tejp, etc. till svenska företag i mer än 20 år – nu erbjuder man dessutom sina kunder att ta hand om lagerhållningen av dessa produkter.

Stockholmsbaserade Avisera, specialister på bland annat bärkassar, butiksemballage, förslutningstejp, mm. erbjuder nu sina kunder en helt ny typ av tjänst. Avisera har uppmärksammat att många företag har ont om plats på sina lager och därför erbjuder man nu lagerhållning av de produkter de köper från Avisera.
Tjänsten, som passar allt från större kedjor till mindre företag, innebär att kunderna snabbt via en webbshop kan beställa hem produkter från sitt ”Avisera-lager”.


Avisera skriver i en pressrelease att lösningen med att man tar hand om kundens lagerhållning ger många fördelar: kunden har via webbsidan full koll på lagersaldot och kan göra uttag från lagret när det passar. Dessutom får kunden mer plats i det egna lagret för andra produkter och större företag, med butiker och enheter på flera platser i landet, får en enklare logistik eftersom Avisera kan skicka det uttagna lagerprodukterna direkt till önskad butik, etc.

”Små butiker behöver ofta den extra lagerytan som frigörs, och större företag vill förenkla distributionen av emballage till sina butiker”, säger Mariella Zalbo Lundgren, marknadschef på Avisera.

Avisera skriver att webbshopslösningen inte bara ger kunderna möjligheten att beställa hem emballaget, när det passar dem, det ger även en tydlig bild över lagersaldo och tidigare uttag. Denna överblick hjälper kunden att undvika stressiga beställningar i sista minuten. Dessutom finns möjligheten att göra större beställningar, vilket oftast innebär lägre pris.

”Vi lyssnar på våra kunder och ser det som ett naturligt steg att hjälpa våra kunder med lagerhållningen. Att göra uttag via en egen webbshop är ett flexibelt och enkelt system, som allt fler av våra kunder visar intresse för”, säger Mariella Zalbo Lundgren.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-02-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK