...
Ny krympfilmsetikett för aerosolbehållare

Företaget Sleever International, specialister på bland annat krympfilmsetiketter, har utvecklat ett speciell etikettfilm till krympfilmsetikettering av aerosolbehållare. Den nya filmen, som kallas ”Sleever Aerosol”, är främst avsedd för aerosolbehållare till kosmetik-, hygien- och hälsovårdsprodukter.
Sleever skriver i ett pressmeddelande att användare av aerosolbehållare ständigt är på jakt efter nya innovationer och att ”Sleever Aerosol” kan öppna nya möjligheter för aerosolmarknaden.


Den nya krympfilmen från Sleever är en ogenomskinlig, vit film som ger ljus och kontrast till förpackningsdesignen. Filmen kan tryckas med flera olika tryckmetoder och den lämpar sig speciellt för grafisk utformning av högupplösta bilder i CMYK-färger. Filmen kan också förses med olika materiella effekter som relief, prägling, 3D, etc. samt även blindskrift (braille).

Sleever skriver i sin pressrelease att den nya aerosolkrympfilmen gör det möjligt att på kort tid skapa aerosolbehållare med anpassade designlösningar, vilka snabbt kan komma ut på marknaden. På så sätt kan användaren kvickt ändra och anpassa sin förpackningsutseende och fånga konsumentens uppmärksamhet i butikshyllan.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-02-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsmaterial Kemteknisk Läkemedel Metall Metall Metall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK