...
Eskos flexoprofil avgår med pension
Thomas Klein är ny chef för Flexo Business.

Belgiska förpacknings- och prespresskoncernen Esko meddelar att Jürgen Andresen (bilden), mångårig chef för koncernens affärsområde ”Flexo Business”, har avgått med pension från sin post.
Till ny chef för flexo-området har från den 1 mars utsetts Thomas Klein, tidigare forsknings- och utvecklingschef inom ”Flexo Business”.


Esko skriver i ett pressmeddelande att Jürgen Andresens 20-åriga karriär hos Esko präglats av hans vision för flexoindustrin och hur han förverkligat denna vision. Hans uppfinningar, bland annat inom CDI (Cyrel Digital Imaging) har revolutionerat flexotryck genom att reducera det manuella arbetet inom många av de processer som behövs för att förbereda och producera flexoplåtar.

”Esko har hela tiden legat i framkant av utvecklingen inom digital flexo och vår ledande position beror till stor del på Jürgens kontinuerliga innovations- och utvecklingsarbete. Vi önskar honom det bästa som pensionär och vi kommer att hedra honom genom att lova att Esko ska behålla sin ledande globala position som leverantör av flexoteknologi”, säger Eskos VD och koncernchef Carsten Knudsen i en kommentar.

Systematiska produktivitets- och kvalitetsförbättringar har gjort CDI:s till något av en standard i branschen och i dag finns det mer än 2.540 CDI:s installerade runt om i världen och nästan 90 procent av alla digitala flexoplåtar, från olika tillverkare, produceras i dag med Esko-utrustningar.

”Det har varit en ära att få ha varit en del av den omvälvande tekniken inom flexo och uppleva den inverkan den haft på många företag. Jag är stolt över mitt och Esko-teamets arbete som gjort visionen till verklighet”, säger Jürgen Andresen i en kommentar till sin avgång.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK