...
”Hard core” tema på Logistik & Transport

I början av maj är det åter dags för mässan Logistik & Transport i regi av Svenska Mässan i Göteborg. Enligt arrangören bjuder årets mässa på såväl spännande inslag på aktivitetsytan som en intressant mässutställning. Och inte minst ett laddat konferensprogram, uppbyggt kring temat ”hard core logistics”.
”I år har vi arbetat ännu hårdare för att nå ledande företrädare för de varuägande företagen. Konferensen är också hårdare kopplad till själva utställningen än vid tidigare mässor”, säger Jan Nilsson (bilden), mässansvarig för Logistik & Transport.


Logistik & Transports aktivitetsyta bjuder på en mängd spännande inslag, skriver projektledningen i ett pressmeddelande. Bland annat kommer Sonat, en utvecklingspartner inom supply chain management och logistik, att berätta om trender och ge inblickar i dagens mest innovativa logistik. Vidare kommer priset till Årets Logistikkommun att delas ut av branschtidningen Intelligent Logistik, liksom Stora Logistik- och Transportpriset 2014, som delas ut för sjätte året i rad.

Konferensdelen bjuder bland annat på ett intressant inslag under rubriken ”Forskning och Framtid”.
”Det är forskare från fem universitet som berättar om sina mest spännande forskningsprojekt inom logistik. Deras framträdande är sedan kopplat till en paneldebatt”, förklarar Pär Sandström, konferensansvarig.

Andra tunga namn som deltar i konferensdelen är Gustaf Hermelin, VD Catena AB och Per Olof Arnäs, transportforskare på Chalmers. Dessutom planeras en politisk debatt mellan två politiska aktörer och några nyckelpersoner inom svenskt näringsliv.

Logistik & Transport arrangeras 7-8 maj på Svenska Mässan i Göteborg. För mer information om mässan klicka HÄR.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK