...
A-förpackning utses till prioriterad leverantör till hela Volvokoncernen
VD Åke Lindgren och hans blivande efterträdare, dottern Evelina Lindgren, är glada över det viktiga avtalet med Volvokoncernen.

A-förpackning AB, med säte i Mölndal, har tecknat ett flerårigt avtal med Volvo AB, som innebär att A-förpackning utses till prioriterad leverantör. Avtalet omfattar utveckling, tillverkning och lagring av förpackningar och förpackningsmaterial för hela Volvokoncernen.
"Det här är ett mycket viktigt avtal för oss och ett betydelsefullt steg i vår relation med Volvo, eftersom det både är en bekräftelse på kvaliteten på de tjänster vi tillhandahållit genom åren och ett förtroende för framtiden”, säger Åke Lindgren, VD för A-förpackning.


A-förpackning skriver i ett pressmeddelande att man har arbetat med Volvokoncernen i över 30 år och att det nu ingångna avtalet speglar den kontinuerliga kvalitet, tillförlitlighet och innovation som krävs för att bli vald som prioriterad leverantör.

Förutom att A-förpackning kommer att vara huvudleverantör för alla Volvokoncernens förpackningsbehov kommer samarbetet mellan bolagen också att intensifieras ytterligare genom en planerad investering i en fullskalig EDI, inrättandet av prognoser kring efterfrågan på artikelnivå och lageravtal.

"Vårt jobb är att se till att våra kunder får bästa möjliga förpackningslösning. Som ett medelstort familjeföretag har vi särskilt åtagit oss långsiktiga kundrelationer och vi har en strikt attityd att ’ingenting är omöjligt , allt kan lösas,’ som genomsyrar varje kundrelation vi har”, säger Åke Lindgren.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Industri Marknad Övriga Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK