...
1 april börjar anmälningstiden till WPO:s tävling för designstudenter
Vinförpackningen A Tale of Three Cities, designad av Tanya Shunmugam vid Durban University of Technology I Sydafrika, blev en av tre vinnare i förra upplagan av WorldStar Student Awards.

World Packaging Organization (WPO) meddelar att anmälningstiden för årets upplaga av WorldStar Student Awards börjar den 1 april och pågår till den 25 juli.
WorldStar Student Awards är en internationell förpackningsdesigntävling för studenter runt om i världen, som utvecklar projekt inom förpackningsdesign. Bidrag som anmäls till tävlingen ska vara nyskapande, estetiskt tilltalande och miljömässigt kompatibla. De ska också vara lätta att tillverka, konsumentvänliga samt fungera på en global nivå.


För årets tävling ansvarar den brasilianska förpackningsorganisationen ABRE och den koordineras av dess VD Luciana Pellegrino, som också är ansvarig för kommunikation och marknadsföring inom WPO.

Insända bidrag till WorldStar Student Awards kommer att bedömas av en jury och årets juryprocess kommer att pågå mellan den 30 juli och 14 augusti. Vinnarna tillkännages den 20 augusti och prisceremonin kommer att äga rum i samband med den brasilianska förpackningskongressen i São Paulo, som är schemalagd till 7 och 8 oktober.

Mer information om WorldStar Student Awards finns på WPO:s hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK