...
Ny etikettapplikator från Avery Dennison

Avery Dennison RBIS (Retail Branding Information Solutions) har utvecklat en ny etikettapplikator (bilden), specialanpassad för det releasepappersfria etikettmaterialet LightSmart™.

Den nya applikatorn, som fått beteckningen LPA 81x, ger maxiamlt utnyttjande av etikettmaterialet och större flexibilitet i etikettformat. Systemet är en print-and-apply-lösning som ger betydande miljöfördelar med minskat koldioxidutsläpp, lägre energiförbrukning och väsentligt minskad restavfall, eftersom inget releasepapper behöver tas om hand.

Avery Dennison RBIS kommer att visa det nya LPA 81x-konceptet vid Empack och Food Chain Nordic-mässan i Malmö 9 – 10 april och där kommer företaget även att visa sitt intelligenta datahanteringssystem Trace-it, som möjliggör centraliserad styrning och kontroll av ett företags alla märk- och etiketteringssystem.
Trace-it, som kan integreras i befintliga system, eliminerar fel i märkningsprocesserna och minskar kostnaderna för produktbortfall, etc. Med systemet kan användaren få en överblick i realtid över alla märkningsarbeten och etikettformat vid varje station i hanteringskedjan.

En annan ny produkt som Avery Dennison RBIS visar är etikettskrivaren FreshMarx 9417, som är specialutvecklad för snabbutskrift av livsmedelsetiketter innehållande uppgifter om ingredienser, näringsinnehåll, tid och datum, användaridentifiering, mm. Skrivaren är lämplig för användning i storkök och restauranger samt hos detaljhandlare som packar och säljer färdigmat, sallader, etc. över disk.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK