...
Findus rekordorder till Nimo-KG värd mer än en hel årsomsättning
Nimo-KG ska bland annat levererar en 36 meter lång rostfri uppvägningsanläggning till Findus.
Torsten Palmgren är nöjd försäljningschef på Nimo-KG.

Materialhanteringsföretaget Nimo-KG i Kågeröd har tecknat en stororder med livsmedelstillverkaren Findus i Bjuv. Nimo-KG skriver i ett pressmeddelande att samarbetet med Findus finansiellt uppgår går till mer än en hel årsomsättning – i en enda order.
Bakgrunden till rekordordern är att Findus ska uppdatera hela sin produktionsanläggning i Bjuv. De nya maskinerna ska tas i drift om mindre än ett år och kommer vid full produktion att hantera så gott som alla produkter, som lämnar fabriken, vilket innebär 260.000 förpackningar – varje dag!


”Detta är vårt i särklass mest omfattande uppdrag hittills och vi är oerhört glada för förtroendet”, säger Torsten Palmgren, försäljningschef på Nimo-KG.

I närmare 25 års tid har Nimo-KG, specialist på skräddarsydda tekniska lösningar till livsmedelsindustrin, levererat maskiner och utrustning till Findus fabrik i Bjuv. Här tillverkas majoriteten av Findus olika varianter av frysta grönsaker och wokblandningar och redan idag används en mängd olika lyftar, tömmare, vågstationer och blandare från Nimo-KG.

Uppdragen har hittills varierat i omfattning och storlek, men alla Nimo-KG:s hittillsvarande leveranser till Findus övertrumfas nu av den senaste beställningen, där man till Findus ska leverera en komplett 36 meter lång uppvägningsanläggning i rostfritt stål.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK