...
Esko inrättar ny chefspost och satsar mer på ArtiosCAD

Belgiska prepress- och förpackningsföretaget Esko satsar ytterligare på sitt avancerade och välkända förpackningsdesignprogram ArtiosCAD, speciellt på marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). För detta ändamål har man inrättat en ny chefsbefattning och anställt välmeriterade Chris Rogers (bilden) att som EMEA-ansvarig affärsutvecklingschef inom konstruktion och design leda den fortsatta tillväxten för ArtiosCAD.

Esko skriver i ett pressmeddelande att Chris Rogers har 20 års erfarenhet och närmast kommer från en post som chef för mjukvaruföretaget Arden Software, som utvecklar program för förpackningsdesign och tillverkningsprocesser. I sin tjänst hos Arden var Chris Rogers som VD även ansvarig för internationell försäljning, marknadsföring och produktutveckling och innan ha fick VD-posten var han Arden Softwares försäljningschef i Storbritannien.

”Sedan det lanserades för mer än 15 år sedan har programmet ArtiosCAD varit en stor framgång och det används nu av mer än 16.000 professionella förpackningskonstruktörer världen över. Vi är glada över att välkomna Chris Rogers i vår organisation, när vi nu ytterligare ska bygga vidare på ArtiosCAD:s framgång. Hans branschkunskap och dokumenterade erfarenhet inom området kommer att göra det möjligt för oss att utvidga vår konstruktionsverksamhet och öka användningen av ArtiosCAD, speciellt hos varumärkesägare på EMEA-marknaderna”, säger Stefan Meire, Eskos EMEA Director Software Sales.

”Jag har professionellt och aktivt deltagit i förpackningsindustrin i många år och länge varit medveten om Eskos arbete och kapaciteten hos ArtiosCAD. Jag är glad att nu vara en del av denna organisation och ser fram emot att fördjupa och utöka design- och konstruktionsområdet hos Esko”, säger Chris Rogers i en kommentar.

Design- och konstruktionsprogrammet ArtiosCAD möjliggör virtuell konstruktion och utveckling av förpackningar och displayer i 3D-miljö. Programmet innehåller avancerade verktyg för konstruktion, produktutveckling, virtuella prototyper, tillverkning av stansverktyg, mm.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK