...
Japanska Sato lanserar lätthanterbar skrivare

Japanska Sato har lanserat en ny, användarvänlig streckkodsskrivare (bilden), som är avsedd för användarmiljöer där man kräver en pålitlig skrivare med lång livslängd.
Den nya skrivaren, som har beteckningen CL4NX är, enligt tillverkaren, en teknisk milstolpe vad gäller design, driftssäkerhet och enkel användning.


”Detta är nästa generations ledare inom streckkodsskrivare”, säger Kaz Matsuyama, VD och koncernchef för Sato Holdings Corporation.

Sato skriver i ett pressmeddelande att CL4NX är konstruerad med användaren i fokus och är lämplig för skrivarapplikationer inom lager, logistik, tillverkning, sjukvård och handel.

"Utan tvekan är den nya CL4NX revolutionerande. Den är fullmatad med funktioner, som med bred marginal överträffar dagens konkurrerande skrivare och sätter en ny högre standard på prestanda bland våra kunder och partners”, säger Kaz Matsuyama.

CL4NX beskrivs som mycket lätthanterad. Den har en 3,5-tums färgskärm, inbyggda hjälpvideor för handledning, samt menyer på 30 olika språk. Byten av skrivhuvuden och vals görs utan verktyg och skrivarens tryckkvalitet gör den lämplig för ett brett utbud av etiketter och transferfolier.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK