...
Ny färgburksdesign för yrkesmålare

Färgtillverkaren Nordsjö lanserar under år 2014 ett nytt koncept för yrkesmålare med nytt sortiment, ny logotyp och ny förpackningsdesign.
Nordsjö skriver i ett pressmeddelande, att man tagit fram ett helt nytt proffssortiment bara för yrkesmålare. Produkterna är förpackade i färgburkar, som har en tydlig och enkel kommunikation och som ska göra det lättare att välja rätt färg.


Nordsjö har under lång tid arbetat fram en helt ny generation vägg- och takfärger. Den nya generationen färger är utvecklade i nära samarbete med måleriföretag i Sverige, Norge och Danmark.

”Vi är övertygade om att det nya sortimentet, designen och kvalitén i de nya produkterna kommer att tilltala yrkesmålarna och hjälpa dem till ett bättre och proffsigare slutresultat”, säger Tobias Eklund, Nordic Brand Manager Professionals på Nordsjö.

Sortimentet av vägg- och takfärger är uppdelat i olika serier baserat på användningsområden. A-serien passar perfekt vid nybyggnation och för projekt med stort ljusinsläpp och P-serien är anpassad för offentliga miljöer där slitaget är större och väggarna ska kunna rengöras i större utsträckning. Den tredje serien i det nya proffssortimentet är Grundserien, som innehåller produkter vilka uppfyller yrkesmålarens krav på bästa slutresultat.

Nordsjö-varumärket har sina rötter i Nordström & Sjögren AB, som startade sin verksamhet redan 1903. I dag är Nordsjö ett av de ledande varumärkena i Norden. Nordsjö, som ingår i globala AkzoNobel-koncernen, har sin anläggning i Sege utanför Malmö.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-03-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Kemteknisk Marknad Metall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK