...
Packbridge bjuder in till öppet årsmöte

Förpackningsklustret Packbridge kommer att hålla sitt årsmöte och stämma den 23 april, meddelar man i sitt nyhetsbrev.
Årsmötet är öppet – dvs. även icke-medlemmar är välkomna – och platsen blir Lunds Tekniska Högskola, i
Stora Hörsalen på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC).
Årsmötet börjar kl. 15.00 och efter mötet kommer de tre experterna Mats Ekstrand, Christer Månsson och Annika Olsson att berätta om vilka förändringar vi står inför i en uppkopplad framtid.


Mats Ekstrand, VD Mobile Heights och med stor erfarenhet från Silicon Valley, kommer att berätta om hur Internet of Things, med 50 miljarder uppkopplade enheter radikalt kommer att förändra många industriella produkter, logistik och leveranssystem och inte minst våra hem. En produkt kan följas, övervakas och till och med styras hela vägen fram till slutkund, och faktiskt även därefter.

Christer Månsson,VDMedia Evolution och med lång erfarenhet av telekombranschen, kommer att ge oss en inblick i hur den samlade datakraften hos människor med mobilt internet öppnar upp tjänster, där konsumentens bidrag, deltagande och vardagsval i mötet med sina leverantörer kan skapa många nya mervärden och förändra leverantör-konsumentrelationen. Denna utveckling drivs fram också genom nya trender som Quantified self, öppen innovation/öppen data, crowd sourcing, co-production och mash-up services.

Annika Olsson, professor på LTH, ger en inblick i de stora framtida forskningssatsningarna i Sverige och EU framåt. En kort beskrivning av vad ett Strategiskt Innovationsområde (SIO) är och vad det kan innebära för svensk industri, samt vad en KIC (Knowledge Innovation Centre) är och vad det kan innebära för svensk förpackningsindustri.

Efter presentationerna blir det en paneldiskussion.

Mer info och anmälan på packbridges hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-04-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK