...
”Medeltidsflaska” med fettbrännare...

Brittiska företaget M&H Plastics har utvecklat en minst sagt ovanlig och speciell plastflaska, som används till produkter inom kroppsbyggarområdet.
Produkterna marknadsförs av företaget Black Knights Supplements Ltd under varumärket Medi-Evil ExcaliburTM och flaskorna har fått form, färg och grafisk design, som ska föra tankarna till medeltida glasflaskor, som vilar i flätade korgar…


Inuti de illusoriska medeltidsflaskorna finns kapslar, som innehåller vad tillverkaren kallar en ”termogen stimulator”, som kan fungera som fettbrännare och viktkontroll i kombination med kalorisnål diet samt effektiv träning. Produkternas är avsedda att användas av både män och kvinnor, som sysslar med bodybuilding.

Plastflaskorna är försedda med förslutningar i naturlig kork och förseglas dessutom med en krymphylsa för säker hygien och manipuleringsskydd.

”M&H Plastics har utvecklat en visuellt tilltalande förpackning, som kommer att hjälpa oss att växa på marknaden. Sedan vi lanserade flaskan har vår försäljning varit enastående”, säger Lee Paterson, VD för Black Knights Supplements.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-04-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK