...
Gafs Kartong söker förpackningsdesigner

Gafs Kartong AB är ett familjeägt företag sedan 1947, med 24 anställda i Värnamo. Företaget utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong. Företaget söker nu en förpackningsdesigner med passion för form och funktion.

Så här specificerar man jobbet:
"Din kreativa sida utmanar och finner konstruktionslösningar till våra kunder. Din tekniska sida förstår och arbetar för en effektiv produktion i flera led. Du samarbetar med både försäljning och produktion. Du arbetar mycket självständigt och ofta i projektform. Du finner konstruktionslösningar tillsammans med våra kunder och säljare, utvecklar nya och befintliga förpackningar, samtidigt som du formger verktyg för produktion. Vi använder oss av 2D CAD med programmet Esko Artios CAD.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du gillar högt tempo och att driva många projekt samtidigt. Du har en positiv personlighet och har lätt för att samarbeta med människor i olika befattningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det som en fördel om du har kompetens inom konstruktion eller yrkeserfarenhet från liknande verksamhet. Vi ser det som en merit om du har ett tekniskt kunnande inom konstruktion men det är framförallt den kreativa sidan med egna idéer som väger tyngst."

Ansökan med CV skickas senast 2014-04-16 till lasse.svard@gafs.se, ämne ”Förpackningsdesigner”.


Publicerad: 2014-04-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK