...
Även dagligvarukedjan Netto installerar system för elektroniska hyllkantsetiketter

Delfi Technologies, ledande leverantör av digitala displaylösningar i Skandinavien, meddelar att även dagligvarukedjan Netto nu börjar använda Breece epaper, en lösning med elektroniska hyllkantsetiketter. I första skedet ska systemet testas i fem danska Netto-butiker, med start i slutet av april.
Delfi Technologies skriver att Breece epaper idag är installerat i mer än 450 butiker i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grönland och Ungern. I Sverige var Coop den första dagligvarukedjan, som införde systemet (läs här).


Enligt Delfi Technologies testar Netto Breece-konceptet för att optimera dagliga processer kring produktinformation på hyllan, placering av varor och logistikflödet. Netto Ölby i Köge och Netto Storcenter Nord i Århus är de två första av de fem butikerna, som har infört Breece epaper och man förväntar sig att det nya konceptet kommer att bidra till att förbättra informationen på hyllan, ge
kunderna en bättre upplevelse i butiken samt förenkla vardagen för de anställda i butikerna.

”Vi ser Breece som en dynamisk plattform, som öppnar upp för nya intressanta möjligheter och ett annorlunda sätt att tänka butiksdrift. Syftet med testet är att utmana det sätt de flesta människor tänker på idag och se hur vi kan förbättra de dagliga processer som ligger bakom informationsflödet till butikerna”, säger Martin Frost Roesgaard, driftschef hos Netto Danmark.

Breece epaper är en innovativ och dynamisk lösning med elektroniska hyllkantsetiketter som gör det möjligt att visa informationen grafiskt på hyllan. Plattformen är lätt att hantera och installation i butiken är enkel.

IT-företaget Delfi Technologies har funnits sedan 1988. Koncernen består av två divisioner, ISP Division och Breece Division, med kontor i Danmark, Sverige, Norge och Vietnam. Koncernen utvecklar och levererar IT-lösningar inom detaljhandel, logistik, tillverkning och sjukvård.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-04-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK