...
Examensdags för unik förpackningsutbildning

Hösten 2012 startade den första omgången av YH-utbildning i Eslöv inom Förpackningsteknologi (läs här). Nu är den första studentkullen färdig och den 15 maj blir det högtidlig examen för denna unika utbildning.
Den tvååriga utbildningen har behandlat det mesta inom förpackningsteknik och ger studenterna en ”Kvalificerad Yrkeshögskoleexamen” (innehållande såväl teori som praktik).


Efter två års studier för 20-talet studenter, så examineras nu första kullen. Studenterna har dagarna innan redovisningar av de examensarbeten, som de arbetat med under sista året före och efter sin sista LIA-praktikperiod (Lärande I Arbete).

Studenterna har under sin utbildning, förutom att haft ett antal teoretiska kurser, genomfört sina praktiker på varierande förpackningsrelarelaterade företag. Tryckning, konvertering, stanstillverkning, fyllmaskiner, livsmedelsbransch, konstruktion, design är några av de områden som studenterna tillbringat sina LIA-perioder på.

En högtidlig avslutning kommer att hållas den 15 maj på Hotell Sten Stensson med workshops, diplomutdelning och avslutande lunch. Förutom studenterna är föräldrar, vänner, företag, organisationer m fl., inbjudna att delta på denna examensdag.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK