...
Internationell nätverksträff i TPA:s regi
VD Sandra Eriksson (t.h.) och förpackningsutvecklare Lena Nasr Alm ser fram emot den internationella nätverksträffen på interpack.

I dag, onsdag 8 maj, när gigantmässan interpack öppnas, kommer värmländska förpackningsklustret The Packaging Arena (TPA) att finnas på plats i Düsseldorf och stå som värd för ett 20-tal internationella aktörer, som ska träffas för att nätverka och skapa nya möjligheter inom förpackningsbranschen.
För TPA blir interpack 2014 en god anledning att samla både gamla och nya bekantskaper från klustrets internationella nätverk. Aktörer från bland annat USA, Japan, England och Tyskland deltar på nätverksträffen och svenska medlemsföretag står också med på listan.


”Vi är otroligt glada att kunna samla så många spännande aktörer vid ett och samma tillfälle. Det vi gör är unikt. Tillsammans med medlemsföretag och genom olika samarbeten bygger vi ny kunskap, som sprids till olika delar av världen”, säger Sandra Eriksson, VD på TPA.

Bland de internationella gästerna finns representanter från exempelvis T.H.E.M. (USA), Faraday Centre for Retail Excellence (ENG), och Packaging Strategies (JPN).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK