...
Mellerud Plast lanserar ny webbplats

Plastförpackningsföretaget Emballator Mellerud Plast, som ingår i Emballator-gruppen, lanserar nu en ny webbplats (bilden), som är uppbyggd runt det centrala i företagets affärsidé, nämligen att i samarbete med kunden skapa formblåsta förpackningslösningar som lever upp till höga krav på form, funktion och kvalitet.
”Vi har ett unikt erbjudande, där kundupplevelsen och kundnyttan sätts i första rummet. Vårt fokus är att alltid skapa mervärden”, säger VD Johan Andersson.


”Vi erbjuder både specialanpassade lösningar och standardlösningar för en rad olika branscher, utan att ställa krav på stora produktionskvantiteter. Den flexibiliteten, tillsammans med ett mycket brett sortiment inom livsmedel, kem, farma, hälsa och sport, gör vårt erbjudande unikt. Det stärks ytterligare av vår kompetens inom design och utveckling och vårt stora utbud av UN-godkända produkter för transport av farligt gods”, påpekar Johan Andersson.

Webbplatsen, som nu lanseras, ger en ny dimension om vad en bra förpackningslösning kan tillföra, om man verkligen utvecklar den med utgångspunkt från innehållet och satsar på kvalitet. Samtidigt underlättar den för kunderna på många sätt.

Den nya webbplatsen är också uppbyggd för att svara mot och vara en bärande del av företagets nya varumärkeskoncept, som lanseras under mottot ”För innehåll som räknas”.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK