...
Ämne för nästa ”Packbridge efter 3”:
Värdefulla nätverk skapar klirr i kassan!

Den 3 juni är det dags för nästa upplaga av förpackningsklustret Packbridges populära miniseminarium ”Packbridge efter 3”. Platsen den här gången blir Blå Studion i Sundsvall och föredragen ska bland annat handla om nyttan av att vara med i ett nätverk.
Packbridge har sedan starten år 2010 vuxit med rekordfart och i dag har man runt 240 medlemsföretag, alltifrån jättar som Tetra Pak och IKEA till små fåmansföretag.
”Vi vet att det finns många som är intresserade av att vara med i nätverket, men som vill veta mer”, skriver Packbridge i informationen inför seminariet i Sundsvall.


På plats i Sundsvall för att reda ut begreppen kommer Mats Williams från WilConsulting AB i Karlstad att finnas. Han har lång och gedigen erfarenhet av klusterbyggande och var med och byggde upp och ledde Paper Province i Värmland, ett mycket framgångsrikt kluster och tillsammans med Packbridge något av ett paradexempel på hur det kan fungera. Rubriken på Mats Williams föredrag är ”Hur klusterinitiativ fungerar och vilken företagsnytta de kan medverka till”.
 
Från Mittuniversitetet kommer Edith Andresen, Senior Lecturer och PhD, att medverka och hon kommer att tala om nyttan med nätverkssamarbete och berätta om faktorer som stärker nyttan. Hon kommer att visa på hur nätverkssamarbete hjälper företag att utvecklas.

Förutom att behandla fördelarna med kluster och nätverk, kommer seminariet den 3 juni även att behandla en annan viktig faktor för att företag ska utvecklas, nämligen design. På scenen kommer Magnus Sandebree att finnas. Han är projektledare vid Design i Västernorrland, som verkar för att öka designmognaden bland företag samt organisationer och därmed öka användningen av design och designmetodik som arbetsverktyg.

Programmet, som börjar kl. 15.01, avslutas med en paneldebatt och en lätt kvällsmåltid.
Info och anmälan på Packbridges hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK