...
Kinas ledande kosmetikavarumärke på besök hos Packaging Arena i Värmland

Shanghai Jahwa – Kinas största varumärkesägare inom skönhetsprodukter – har varit på besök hos förpackningsklustret The Packaging Arena i Karlstad. De ingick i en delegation från Shanghai, som fick besöka en handfull av Packaging Arenas medlemmar på området förpackningsdesign.
”Det känns jättekul. Det här var Shanghai Jahwas första besök hos oss. Självklart hoppas vi på affärer för våra medlemsföretag i slutändan”, säger Sandra Eriksson, VD på Packaging Arena.


Shanghai Jahwa har redan ett gott öga till Sverige och använder idag svensk kartong i viss utsträckning. Besöket hos Packaging Arena i Karlstad beror på den starka kunskap inom just förpackningsdesign som finns i Värmland. Kunskap som är attraktiv långt utanför länets gränser.

”Vi vill lyfta den samlade designkompetensen som finns inom Packaging Arena och genom vårt internationella nätverk lyckas vi få de här företagen att komma hit. Designbyråer kan i många fall vara en dörröppnare till stora kunder, som också kan leda till affärer för fler företag på sikt”, säger Sandra Eriksson.

I delegationen ingick också representanter från Shanghai Packaging Technology Association.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK