...
Celebert studiebesök hos Wellplast
Statsminister Fredrik Reinfeldt studerar ett emballage i wellplast, omgiven av Anders Jönzon, t.v. segmentsansvarig livsmedel, och Jacob Volckerts, segmentsansvarig Medical.

Förpackningsföretaget Wellplast AB i skånska Munka Ljungby fick celebert studiebesök häromdagen. Det var Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt, som passade på att besöka företaget och bli informerad om dess produkter och teknologi.
”Vi är väldigt stolta och glada över att statsministern valde att besöka oss. Anledningen till besöket är att han vill lära sig mer om utmaningarna för ett växande företag i vår storlek”, säger Jacob Volckerts, Wellplast.


Under mötet och studiebesöket fick de ansvarig på Wellplast tillfälle att berätta om sin verksamhet och diskutera utmaningar under bolagets expansion.
”Fredrik Reinfeldt visade stort intresse för både vår teknik och vår personal.  Vi fick även tillfälle att ge vår syn på politiska åtgärder, som vi tror skulle kunna öka företagandet i Sverige”, säger Jacob Volckerts.

Wellplast AB är ett tillverkande företag med en stor exportandel och som lägger mycket fokus på nyutveckling av såväl produktionsteknologi som produkter för att lyckas på en internationell marknad.
Wellplast tillverkar material och transportförpackningar för applikationer med höga renhetskrav eller där fukt är ett problem. Kunderna finns framförallt inom medical, verkstads-, livsmedels- och byggindustrin, över hela Europa. Förpackningarna kan vara allt från enkla mellanläggsskivor till avancerade och specialdesignade inreden, lådor och pallsystem och man arbetar både med engångsförpackningar och returemballage.
Bolaget har flera egenutvecklade och patenterade förpackningsmaterial i sin portfölj, vilka ligger till grund i förpackningslösningarna.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK