...
aPak AB nytt namn på anrikt familjeföretag

A-förpackning AB, Mölndal, meddelar att man slår samman de två affärsområdena, A-förpackning och Bröderna Ljungquist till ett bolag, som får namnet aPak AB.
Fusionen innebär inga organisatoriska eller strukturella förändringar i det familjeägda bolaget, som har rötter nästan 100 år tillbaka i tiden.
”Vi har upplevt mycket och ökande korsbefruktning mellan de två affärsområdena de senaste åren. Vi tror att denna sammanslagning kommer att göra vårt erbjudande mer tydligt och göra alla våra produkter och tjänster mer tillgängliga för alla kunder”, säger Åke Lindgren (bilden), VD för aPak.


I lanseringen av det nya aPak ingår även introducering av en helt reviderad grafisk profil och varumärkesuttryck samt en ny webbplats, som omfattar båda affärsområdena och företagets webbshop.

”Vår nya organisation ger alla våra kunder, stora som små, nationella och internationella, tillgång till hela vårt utbud av standardförpackningslösningar och produkter samt våra branschledande, kundanpassade lösningar såväl som full tillgång till vår webbshop”, förklarar Åke Lindgren.

aPak skriver i ett pressmeddelande att det nya bolaget är en del av företagets strategiska tillväxtplan och att avsikten är att expandera verksamheten i de två tidigare affärsområdena under ett nytt varumärke.

”Vi tror att det nya namnet och varumärket är en logisk utveckling av vårt tidigare namn och profil och kommer att sätta ett mycket synligt, nytt ansikte på vår strategi att växa både lokalt och internationellt”, säger Åke Lindgren.

aPak producerar och arbetar med ett brett utbud av förpackningslösningar och -material och betjänar kunder i Europa, Nordamerika och Kina. Företagets kunder består främst av framgångsrika, svenska industriföretag, aktiva både inom Sverige och på global nivå.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-05-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK