...
Emballator Mellerud Plast utsett till ett av årets ”Produktionslyftsföretag”

Emballator Mellerud Plast AB skriver i ett pressmeddelande att man under våren har godkänts som Produktionslyftsföretag.
Företaget har ett klart uttalat mål att vara Nordens ledande producent av formblåsta förpackningslösningar och sina kunders naturliga val av samarbetspartner och man ser sitt uppdrag som att skydda och stärka sina kunders produkter och varumärke.
2010 förvärvade Emballator Mellerud Plast konkurrenten Frantek Formblåsning AB, byggde ut sin fabrik och har sedan dess investerat i tillkommande produktionskapacitet, varav två nya maskiner i år.


”Vi har kommit långt i vårt Lean-arbete, men vi känner att vi mer eller mindre har tagit det så långt som vi kan på egen hand”. Nu vill vi utmana oss, ta nästa steg och höja ribban rejält”, säger VD Johan Andersson.

Johan Andersson framhåller vikten av att man engagerar och involverar hela företaget, så att de anställda förstår vad kundnytta innebär och att alla jobbar mot deras gemensamma målbild.

”Vi jobbar aktivt med att utveckla våra medarbetare, vår process och våra produkter för att skapa kundnytta och förståelse för vad våra kunder förväntar sig nu och i framtiden. Allt för att skapa förutsättningar en långsiktig utveckling för oss som företag, våra anställda och för våra kunder., avslutar Johan Andersson.

Emballator Mellerud Plast AB har 78 anställda och är en del av Emballator-gruppen, som består av flera förpackningsföretag med den gemensamma affärsidén att skapa förpackningar som gör livet enklare.
Mellerud Plast är marknadsledande leverantör av formblåsta förpackningslösningar inom affärsområdena livsmedel, kem, farma och hälsa samt sport.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-06-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK