...
Fotbolls-VM - och Stora Enso hänger med...
Närbild på hur fotbollströjorna är upphängda på Re-board-galgarna.
Andreas Hörnfeldt är VD för Stora Enso Re-board i Norrköping.

Fotbolls-VM i Brasilien skapar fotbollsfeber runt om i världen och engagerar många företag, vilka man normalt inte förknippar med sport och fotboll.
Ett sådant är Stora Enso Re-board i Norrköping, som hänger med i VM-yran genom att man tagit fram speciella tröjhängare(bilden) till den utställning med berömda fotbollspelares matchtröjor, som just nu pågår på Värmlands museum i Karlstad..!


Utställningen heter ”Stolthet & Framgång” och den består av 150 originaltröjor från några av världens främsta fotbollsspelare som t ex Zlatan, Ronaldo, Beckham, Messi och Maradona för att nämna några.

Alla tröjor i utställningen hänger på klädhängare gjorda i det speciella och starka kartongmaterialet Re-board från Stora Enso. Anna Nyberg, förpackningsdesigner på Stora Enso Research i Karlstad har tagit fram galgarna.

Utställningen är skapad av den italienska fotobollsälskaren Paolo Di Pilato och det är första gången den visas utanför Italien. Utställningen pågår till 28 september 2014.

”Det är ett klockrent initiativ av Värmlands museum med denna utställning i dessa VM-tider. Och extra roligt att man valt Stora Ensos Re-board-material för att tillverka tröjhängarna”, säger Andreas Hörnfeldt, VD vid Stora Enso Re-board.

Fakta om Re-board:
Re-board är en styv kartong med en unikt konstruerad räfflad kärna. Den är otroligt lätt, men ändå exceptionellt stark. Användningsområden för Re-board är framförallt mässmontrar, exponeringsställ, butiksinredningar, möbler, skyltar och kulisser.
Tillverkningen sker på Stora Enso Re-board i Norrköping. Verksamheten startade 2006. Fabriken har en årlig kapacitet på 2 miljoner kvadratmeter.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-06-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK