...
Elopak bygger ny fabrik i Kanada
Med ett symboliskt första spadtag startade representanter för Elopak Canada och för byggherren Montoni uppförandet av den nya fabriken.

Elopak Canada, dotterbolag till norska Elopak AS, ska bygga en ny konverteringsanläggning i Boisbriand, som är en förstad till Toronto.
Fabriken, som kommer att ligga i stadsdelen Des Grandes-Tourelles, blir på 28.500 kvadratmeter och uppförs av byggföretaget Montoni. Anläggningen beräknas stå färdig i december i år och kommer då att överlämnas till Elopak på ett 20-årigt leasingavtal.


När den nya anläggningen står färdig kommer Elopak Canada att flytta all maskinell utrustning och all personal från sin nuvarande anläggning i Saint-Leonard till den nya fabriken. I den nya anläggningen i Boisbriand kommer man även att göra investeringar i nya maskiner och ny utrustning, vilket innebär att man får väsentligt utökad tillverkningskapacitet.
Investeringen i den nya fabriken i Boisbriand uppges uppgå till 30 miljoner kanadensiska dollar (ca 190 miljoner kronor).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-06-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK