...
Ännu en fjäder i hatten för Wellplast
Ett glatt gäng från Wellplast. Från vänster Jonas Friberg, Anders Jönzon och Jacob Volckerts.

Förpackningsföretaget Wellplast AB i Munka Ljungby kan sätta ännu en fjäder i hatten. Det snabbväxande företaget, som utsågs till ett av Sveriges Gasell-företag 2013 (läs här), segrade nämligen på tisdagskvällen i tävlingen The Serendipity Challenge där Sveriges främsta Start Up- eller tillväxtbolag korades.
Av 25 nominerade företag, som reducerats till 8 finalister, var det Wellplast som fick de flesta rösterna av expertjuryn, bestående av investerare, entreprenörer och andra experter.


Förstapriset i The Serendipity Challenge, som avgjordes i samband med den pågående Entreprenörsveckan i Båstad, är ett ”tillväxtpaket” i form av expertisresurser för att utveckla det vinnande företaget. Värdet är 500.000:- kronor.

”Det här ett fantastiskt erkännande för oss och vi står just nu inför en internationell expansion, så det här priset kommer väldigt lägligt”, sade Wellplast grundare Jacob Volckerts, när han tillsammans med VD Anders Jönzon, tog emot utmärkelsen i Båstad.

De övriga företagen, som tagit sig till finalen, blir inte helt lottlösa. De har alla nämligen möjlighet att erhålla ett ”letter of intent” för samarbete och/eller finansiering med en eller flera av de investerare och entreprenörer, som var med i juryn.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-06-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK