...
Han är ny koncernchef i Stora Enso

Svensk-finska skogs- och förpackningsjätten Stora Enso har fått en ny VD och koncernchef från den 1 augusti i år. Det är 54-årige Karl-Henrik Sundström (bilden), som av Stora Ensos styrelse utsetts att efterträda Jouko Karvinen, som på egen begäran lämnat VD-posten efter sju år (läs här).
Karl-Henrik Sundström kommer närmast från en post som Executive Vice President och chef för Stora Ensos division Printing and Living.


”Karl-Henrik Sundström har bred internationell erfarenhet av tillverkningsindustrin och gedigen bakgrund inom finansiell förvaltning. Det interna valet tillför kontinuitet till Stora Ensos ledning och den strategi företaget har bestämt sig för”, säger Stora Ensos styrelseordförande Gunnar Brock.

”Under mina två år på Stora Enso har jag lärt känna ett bolag med stark marknadsposition och fantastisk potential. Jag ser fram emot att fortsätta bygga företagets framtid tillsammans med alla kompetenta och engagerade medarbetare runt om i världen”, säger den nye koncernchefen Karl-Henrik Sundström.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-08-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK