...
Fyra företag i teamwork bakom ny sojaförpackning

Inte mindre än fyra förpackningsföretag var involverade, när holländska livsmedelsproducenten Inproba skulle få en ny förpackning till sin sojasås!
Förpackningen består av en 150 milliliters glasflaska, som försetts med en specialutvecklad förslutning, vilken gör det enkelt att hälla. Flaskan är dekorerad med en nästintill heltäckande sleeve-etikett.
Den nya förpackningen ska användas dels till Inprobas egna sojasåser, dels till sojasåser som säljs under privata varumärken av olika europeiska detaljhandelskedjor.


De fyra förpackningsföretagen, som deltog i teamarbetet att få fram den nya sojaflaskan, var brittiska glastillverkaren Beatson Clark och deras systerföretag Pont Europe samt holländska förslutningsspecialisten Teamplast och sleevingexperten Rivièra Product Decorations.

”Vi kunde samla alla fyra företagen vid glasanläggningen och med ett nära samarbete genom hela projektet kunde vi ta fram en helt ny flaska, inspirerad av såväl den traditionella karaffen som det asiatiska köket. Flaskan kommer att se bra ut på middagsbordet och den blir en viktig kugge i Inprobas sortiment”, säger Jan-Willem Ridt, som är affärsområdeschef hos Pont Europe.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-08-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Glas Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK