FlexLink huvudsponsor till Barngolfen

Göteborgsbaserade automations- och materialhanteringsföretaget FlexLink är en av huvudsponsorerna till ”Barngolfen”, som är Sverige största välgörenhetsgolf och som samlar in pengar till drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Barngolfen äger rum på Hills Golf & Sports Club i Mölndal och vid årets tävling, som hölls den 18 augusti, samlade man in 2,2 miljoner kronor till barnen.
”Engagemanget i Barngolfen är viktigt för oss på FlexLink och vi är väldigt glada för det goda insamlingsresultatet”, säger Mattias Perjos, FlexLinks VD och koncernchef.


Årets Barngolf var den nionde i ordningen på Hills Golf & Sports Club och den blev en succé med rekorddeltagande och nytt insamlingsrekord till gagn för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Insamlingsstiftelsen för sjukhuset, som arrangerar tävlingen, använder de insamlade medlen för att skapa läkande miljöer och positiva, meningsfulla stunder för barnen på sjukhuset. Årets insamling ska användas för att bygga om röntgenavdelningen till en fantasifull och stimulerande miljö. Initiativtagare till Barngolfen är välkände artisten och programledaren Lasse Kronér, som också fann på plats vid årets evenemang.

FlexLinks engagemang i Barngolfen startade 2011 och sedan 2012 är bolaget en av huvudsponsorerna. Förutom detta bidrar många medarbetare på företaget och deras vänner med arbetsinsatser för evenemanget.

I tävlingen deltog 34 femmannalag och i varje lag ingår ett golfproffs samt en svensk profil från idrotts- eller medievärlden. FlexLink är inte bara huvudsponsor utan ställde förstås också upp med ett lag i årets Barngolfen. Laget, som bestod av golfproffset Niclas Fasth, TV-meterologen Tone Bekkestad samt FlexLink-representanterna Jon Bagiu, Martin Book och Thomas Sundling, slutade på en hedrande 14 plats.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON

Publicerad: 2014-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:

ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC
Dynatec