...
Boxon lanserar ny Videojet-märkare

Boxon AB lanserar inom sitt affärsområde Märkning en ny print-and-apply-märkare (bilden) från Videojet, som ska göra etiketteringen av produkter mer lönsam.
Märkaren, som har beteckningen VJ 9550 är robust print-and-apply-märkare med en speciell printteknik. Boxon skriver att den med fördel används för direktapplicering utan behov av mekaniska applikatorarmar.


Den nya märkaren har en design, som eliminerar den mekaniska justeringar, reservdelsbyten och andra kritiska punkter som kan orsaka dagliga operativa stopp. Designen gör att det går mycket enkelt och snabbt att byta förbrukningsmaterial.

VJ 9550 sägs klara upp till 150 märkningar i minuten för typiska 100 x 150 mm etiketter, oavsett hur många eller stora paket som ska märkas – och den missar aldrig en etikett.

VJ 9550 är utrustad med Intelligent Motion™ teknologi, som gör maskinen helt automatisk och mycket noggrann, med utmärkt kontroll av etikettbanan från början till slutet av etikettrullen. Teknologin sänker kostnaderna genom att reducera de vanligaste orsakerna till stopp och med 80 propcent färre reservdelar samt en effektiv foliesparfunktion behövs nästan ingen service.

VJ 9550 är också utrustad med CLARITY™ pekskärm för enkel användning och ger ett bekant utseende och känsla för kunder som redan använder eller känner till Videojet CLARITY™ baserade skrivare. CLARITY™ interfacet ger också möjlighet till snabba byten av bl.a. layouter och datumfunktioner för operatörerna. 


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK