...
Norska Pall-Pack först med prisgaranti
De fyra maskiner som omfattas av Pall-Packs prisgaranti: fr.v.: Pall-Pack 1000B, Pall-Pack S86, Pall-Pack 300RL och nyheten Pall-Pack 300ROBO.

Norska maskintillverkaren Pall-Pack AS har infört vad man betecknar som något helt nytt inom förpackningsbranschen, nämligen prisgaranti på sina förpackningsmaskiner! Garantin, som omfattar fyra av företagets mest sålda modeller, innebär att om en köpare hittar en motsvarande maskin hos en konkurrent till ett billigare pris, så betalar Pall-Pack tillbaka mellanskillnaden.
”Vi gör detta för att vi är övertygade om att vi har marknaden bästa priser. Det här är maskiner, som vi levererat sedan 2008 och mer än 750 installationer under de senaste sex åren ger oss en grund, som säger oss, att vi har rätt kvalitet till rätt pris”, säger Pall-Packs VD Christian Hagen.


De maskiner, som Pall-Pack AS nu lämnar sin prisgaranti på, är fyra olika produkter inom sträckfilmning, bandning och tejpning av pallar och lådor.

Pall-Pack 1000B är bolagets bästsäljare och har bara under de senaste fem åren levererats till 120 olika användare i Norge. Pall-Pack 1000B fungerar så att en pall placeras på den roterande plattan, varefter pallen kan emballeras manuellt.
Pall-Pack S86, som också ingår i garantiutbudet, är en automatisk bandningsmaskin med hög kapacitet och fotpedal för automatisk start, medan Pall-Pack 300RL är företagets automatiska tejpningsmaskin för kartonglådor.
Den fjärde maskinen, som omfattas av prisgarantin, är nyheten Pall-Pack 300ROBO, som är en batteridriven sträckfilmningsmaskin, som rör sig runt pallen. Den hjulförsedda maskinen är speciellt användbar till stora och tunga gods, eftersom den själv detekterar storleken.

Nu är ju inte prisgaranti i sig något nytt på marknaden – det finns företag och branscher som tillämpat erbjudandet i flera år, inte minst inom vitvaror, hem och elektronik. Men inom förpackningsmaskinbranschen är det ett nytt grepp.
”Vi är inte rädda för konkurrens och om någon av våra kunder erbjuds en liknande produkt med samma teknik och i övrigt samma förutsättningar, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden”, säger en nöjd Christian Hagen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Pallettering/sträck-& krympfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK