...
Interaktiv display för Absolut Vodka
Displayen fylld med belysta vodkaflaskor.

Smurfit Kappa har utvecklat en interaktiv displaylösning för Absolut Vodka, som väckt stor uppmärksamhet.
Displayen, som beställdes av Irish Distillers, består av en ”pelare” med ett antal tryckta wellpapplådor, staplade på varandra. Lådorna är fyllda med produkterna – enliters Absolut Vodka-flaskor – vilka effektfullt lyses upp av LED-ljusslingor, monterade i lådornas bakkant.
Överst på pelaren finns en sluten låda, som har en integrerad pekskärm, där kunden – med hjälp av sin mobiltelefon och en app från Smurfit Kappa – kan ta del av och ladda hem 500 recept på drinkar med Absolut Vodka som en av ingredienserna!


Display-pelaren, som är utvecklad av avdelningen Smurfit Kappa Display i Dublin, är tryckt med specialteknik från Inca Digital Printers, som tidigare i år belönat Smurfit Kappas designavdelning med priset ”Inca IDEAS Award” i kategorin ”Interactive Display”.

”Det var mycket inspirerande att tänka ´outside the box´ och designa en unik och innovativ displaylösning, som uppfyllde kundens alla krav. Vi är förtjusta över resultatet och kunden är lycklig. Displayen uppmärksammar också vår nya app, vilket bidragit till ökad försäljning”, säger Simon Kelly, Design Supervisor hos Smurfit Kappa.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Well Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK